Терористка чи жінка у розпачі?

На Кіпрі судять українку, яка «напала» на проросійський мітинг

5 жовтня о 8:30 в окружному суді Ларнаки відбудеться друге засідання у справі Ірини Кривоус, яка, за версією звинувачення, напала на проросійських активістів у Ларнаці.

22 серпня неподалік будинку Ірини зібралися активісти для святкування дня російського прапора, який у всьому цивілізованому світі після повномасштабної військової агресії проти України, став символом мілітаризму та військових злочинів.

За місяць до цієї події брата Ірини було вбито російською армією, що вторглася в Україну. Тому дії цих людей, які відкрито підтримують звірства російських окупантів в Україні, викликали обурення в Ірини і вона вибігла з дому, щоб присоромити їх і закликати до елементарної совісті.
При цьому вона забула залишити вдома ніж із яким на той момент працювала на кухні. Це стало приводом для арешту Ірини та порушення кримінальної справи.

Російська агентура скористалася цією нагодою, щоб підняти шум у російських пропагандистських засобах масової дезінформації та звинуватити Ірину в тероризмі.

Ми записали це інтерв'ю, щоб ви побачили, чи схожа ця жінка на терористку, яка холоднокровно і безжально планує напад на невинних жертв.

 
 



Якщо ви поділяєте думку про абсурдність звинувачення Ірини в тероризмі, ми закликаємо вас прийти та підтримати її під будівлею суду Ларнакі 5 жовтня о 8:30. (Larnaca District Courthouse Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, Artemidos str.)
Наші допомога та підтримка дуже потрібні Ірині!

Зі світлим святом Різдва Христового!
Різдво Христове – це одне із найважливіших свят для християн усього світу